Utilgjengelig Bare{{ quantity }} igjen! Legg i handlekurv Nettopp lagt til: Antall Totalt Handlekurv Legger til... Takk!
Norge på langs 20/21

Prosjektet mitt for 20/21 er å gå Norge på langs, både sommerstid og vinterstid. Det handler ikke om å komme fortest mulig frem, men om å nyte turøyeblikkene underveis. Motivasjonen for prosjektet er å styrke min mentale helse, utfordre meg for å få mestringsfølelsen og være ute i naturen med hundene. 

Jeg startet i Nordkapp og har allerede tilbakelagt ca 600km fordelt på 5 etapper. Etappen i Finnskogen var utrolig magisk og fin, vi gikk fra vårfølelse til full vinter på bare noen dager. Det var en spesiell opplevelse. Vi så masse dyrespor i snøen og storfugl hver dag. Når jeg gikk fra Nordkapp og kom lenger sørover var det spesielle at man så mer og mer planteliv, reinsdyrene var også spesielt å oppleve fra Nordkapp til Alta. Etappen fra Åmot i Telemark til Evje i Agder hadde sine utfordringer. Den bratte bakken opp fra Dalen, asfalten, været frem til Bjønnvasshytta og ullsokker med crocs og 26kg på ryggen. Jeg visste jo at det var dumt å kjøpe nye sko før tur, lesson learned again. Jeg har hatt forskjellig turselskap på 4 av etappene og for noen fantastiske mennesker! Vi har kost oss, latteren har hengt løs, vi ha felt noen tårer og kommet oss gjennom sammen. 

På vinteren er planen å gå i Sylan, Hardangervidda, fra Dovre til Hedmarksvidda. Til sommeren er planen å gå fra Alta til Meråker og fra Evje til Lindesnes. Allerede denne helgen går turen fra Meråker og ned til Røros. Jeg er utrolig spent på vær og vind, reinsdyr og vinterføre. 

Jeg er spent på fortsettelsen, utfordringene som kommer og naturøyeblikkene sammen med hundene mine.Turhilsen fra Stine og Malamutene
Firepot Mini